Coachande ledarskap

För dig som vill vara en coachande ledare

Shift 1 är en utbildning för dig som vill vara en coachande ledare. Du som vill jobba med tillit och självledarskap och älskar att se människor växa. Du får fördjupa dina kunskaper i att lyssna, vara närvarande och skapa psykologisk trygghet. På köpet utvecklas du personligt och får möjlighet att vara en ännu bättre förebild för dina medarbetare.

“Efter Shift 1 fick jag ett nytt förhållningssätt till min roll som chef. En bestående förändring som underlättat mitt arbete och privatliv. Det går inte en dag utan att jag använder mig utav det jag lärde mig på Shift 1 och 2”.

Gunilla Backlund, HR-ansvarig Aptum

Aktuella utbildningar
Coachande ledarskap

På plats i Umeå

2024
2-3 oktober + 6-7 november

2025

26-27 mars + 7-8 maj

 

Shift 1

Coachande förhållningssätt

Shift 1 är en grundutbildning inom professionell coachingmetodik där vi tillsammans skapar förutsättningar för ett coachande ledarskap. Den passar för alla som möter och/eller samarbetar med andra människor och vill fördjupa sina färdigheter i effektiv kommunikation och utvecklas på ett personligt såväl som på ett professionellt plan.

Utbildningen är en processutbildning som består av 2+2 heldagar samt tre tillfällen professionell coaching. Totalt 33 utbildningstimmar där du behöver delta i alla moment för att bli godkänd.

För mer information om Shift 1 är du välkommen att kontakta oss.

Inga förkunskaper krävs.

Utbildningen består av 2+2 heldagar.