Aktuellt

Shiftlunchen – Attrahera mera

30 Apr, 2024

Vi fortsätter vårt firande av SHIFT 15 år. Den här gången med fokus på arbetsgivarvarumärke och vad det i praktiken innebär att vara en attraktiv arbetsgivare. 

  • fredag 17 maj, 11.30-13.00
  • Lunch till självkostnadspris i de fina konferenslokalerna på P5, centralt i Umeå

Vi utforskar nyckelfaktorer för att locka, behålla och utveckla talanger i dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad och vad som krävs av oss som ledare för att både våga sticka ut samtidigt som vi skapar en trivsam miljö där både medarbetare och företagets hållbarhetsmål blomstrar.

Panelens experter;

Mattias Wiking, entreprenör, VD och medgrundare av ledande spelstudion Turborilla, 2023 års vinnare av Umegalans kulturella och kreativa företag. Betydande erfarenhet av att bygga ett starkt arbetsgivarvarumärke och implementera innovativa arbetsstrukturer, inklusive en 4-dagars arbetsvecka.

Ulrika Leijerholt, universitetslektor inom marknadsföring som kombinerar forskning, undervisning och praktik. Genom sin expertis och erfarenhet inom varumärken i offentlig sektor skapar hon starka varumärkesrelationer och bidrar till framgångsrika samarbeten både inom akademin och näringslivet.

Hanna Hörnlund, studerar sin sista termin på Ekonomprogrammet, inriktning mot service management, Handelshögskolan vid Umeå universitet. Skriver sin examensuppsats om att vara en attraktiv arbetsgivare utifrån företagens perspektiv. Med hennes driv och engagemang bidrar Hanna både utifrån sitt examensarbete och vad hon och hennes generation förväntar sig och efterfrågar hos framtidens arbetsgivare.

Branschledande expert som delar med sig av lärdomar och insikter.

Moderator;
Ingrid Lindelöw Berntson, Grundare och delägare av SHIFT Education. ICF Master Certified Coach med 4000 klienttimmar.

Endast ett begränsat antal platser så se till att säkra din plats redan idag.

Vi önskar er varmt välkomna till lunchen!

Rätt coachingverktyg gav bättre arbetsmiljö

Rätt coachingverktyg gav bättre arbetsmiljö

Varje dag gör jag en in- och utcheckning på jobbet. Det handlar om att jag gör en checklista över hur jag vill att dagen ska se ut och sedan checkar jag ut genom att anteckna hur dagen varit, vad...