Integritetspolicy

Här beskrivs hur vi använder och behandlar din information och vilka rättigheter du har.

Insamling av information
Vi på SHIFT värdesätter din integritet och skyddandet av dina personuppgifter.

Genom att använda vår webbplats godkänner du att din personliga information behandlas enligt följande:

Den personliga informationen du skickar till oss är uppgifter som du lämnar när du fyller i olika typer av formulär, när du beställer tjänster från SHIFT, registrerar dig för våra utbildningar eller skickar in spontana förfrågningar.

Vi samlar också in uppgifter om hur du som besökare använder webbplatsen och upplever informationen, via din IP-adress, information om dina webbläsarinställningar och hur ditt operativsystem använder sidorna.

Användning av information

  • En mer personlig service
    Informationen hjälper oss att bättre uppfylla dina behov. Om du har aktiverat cookies i din webbläsare kan den informationen användas för att kunna ge en personlig användarupplevelse.
  • Optimera vår webbplats
    Vi strävar ständigt efter att förbättra webbplatsen baserat på dina uppgifter och synpunkter.
  • Möjliggöra kommunikation
    Den e-postadress du anger kan användas för att skicka information och nyheter om kommande utbildningar, aktuella nyheter, SHIFTs event och nyhetsbrev etc.

Dina personuppgifter är trygga hos oss!
Vi säljer inte, handlar eller på annat sätt överför din personliga information till tredje part. Undantag är betrodda tredje parter som hjälper oss att hantera webbplatsen, driva vår verksamhet eller tillhandahålla service om dessa parter är överens om att hålla informationen konfidentiell och inte använda den för andra ändamål som inte överenskommits. Vi kan också dela din personliga information där vi finner det nödvändigt för att följa lagstadgade krav, upprätthålla webbplatsens policy eller skydda våra eller andras rättigheter, egendom eller säkerhet.

Vi har avtal med tredjeparts tjänsteleverantörer för att hjälpa oss att få en bättre bild av besökarna på webbplatsen. Dessa tjänsteleverantörer får inte använda den information som de samlar in åt oss på våra vägnar för något annat än att hjälpa oss att bedriva och förbättra vår verksamhet. Om dina personuppgifter kommer att delges med andra mottagare än de som anges i denna integritetspolicy, kommer vi att ge dig information om detta när vi samlar in dina personuppgifter så att du kan ge oss ditt samtycke.

Så länge behåller vi din personliga information 
SHIFT sparar endast dina personuppgifter så länge som det är nödvändigt att uppfylla våra avtalsförpliktelser och vid behov enligt lagstadgad lagringstid. När vi sparar dina personuppgifter för andra ändamål än våra avtalsförpliktelser, till exempel med stöd av samtycke när du anmäler dig till våra utbildningar, event eller mottar nyhetsbrev via e-post behandlar vi endast personuppgifterna för verksamhetens behov och / eller lagstadgat för ändamålet.
 
När det inte längre finns ett syfte eller en laglig skyldighet att lagra dina uppgifter, kommer de att raderas eller anonymiseras.
 

Dina rättigheter
Du har rätt att ta del av vilka personuppgifter vi har om dig. Du har också rätt till att felaktiga uppgifter om dig ska korrigeras, liksom möjligheten att vi tar bort din personliga information. Du kan när som helst avbryta din prenumeration hos oss genom att följa anvisningarna som framgår i varje e-postutskick. Du har även rätt att återkalla ditt samtycke till behandling av personuppgifter och användningen av din personliga information för direktmarknadsföring. För att lämna in en förfrågan, vänligen kontakta info@shifteducation.se.

Ändringar i denna integritetspolicy
SHIFT kan uppdatera eller ändra denna policy när som helst och du bör regelbundet besöka denna webbplats för att få den senaste versionen.

Kontakta oss
Vid frågor om denna integritetspolicy eller behandling av personuppgifter, välkommen att kontakta oss via e-post: info@shifteducation.se