Föreläsningar och workshops

Här är några titlar. Vi skräddarsyr gärna föreläsningar och workshops utifrån dina önskemål.

Att leva som företagare: En föreläsning utifrån vår bok ”Att leva som företagare”. Vänder sig till dig som vill starta eller redan startat företag och till dig som arbetar som företagsfrämjare.

Förändringskompetens: Vi lever i ständig förändring och förflyttning. Handlar om hur vi handskas med och lyckas med förändringar. Om att välja fokus och skapa gröna spiraler.

Fokus, driv och motiv – Om att hitta fokus och motivation. Förändringar är det lätt eller? Motivation är det nödvändigt det? Hur gör vi förändringar och kommer förbi våra hinder och ursäkter?

Sätt SMARTA mål och följ dem – Kan det vara enklare gjort än sagt?
För att vi ska arbeta mot våra uppsatta mål behöver de vara tydliga, lockande och preciserade. Du får genom SMARTA en modell att använda för att lättare skapa, arbeta mot och nå dina mål.

Walk the talk
En förebildsföreläsning om att skapa och leva det liv jag vill ha. Om att inspirera andra i sina liv. Marlene trampar målmedvetet fram med sin rulle. Hon har simtränat på elitnivå, varit volontär i Mocambique, utbildat tjänstehund, tagit körkort, har fast jobb, en funktionsnedsättning och en massa planer och mål för framtiden.
Efter sin MC olycka har Pelle jobbat inom RG Aktiv Rehabilitering och inspirerat nyskadade till framtidsorientering i både Sverige, Ukraina. Botswana och Namibia. I Botswana och Namibia var han även med och byggde upp rehabcenter.

Våga sjunga – En workshop där vi jobbar med kropp och röst. Ett härligt avbrott under en konferens, en stunds rolig och annorlunda teambuildingövning eller för att träna sin röst. Kravlöst, enkelt och kul.

Hur kul får en ha? – En föreläsning om att vara seriös och ha kul på samma gång. Kan en få ett effektivare arbete genom att ha kul på jobbet?

Bli vän med din prestationsångest – Om att prestera utifrån lust och driv. Vi har en mängd olika drivkrafter, vissa jagar oss andra lockar oss. Hur skulle det vara med mer prestationslust än prestationsångest?  Går det att ändra på det?

Måbra-hantering – Att ta hand om sina resurser

Att vara varandras arbetsmiljö