SHIFT 1

SHIFT 1 är en utbildning i effektiv kommunikation för ett utvecklande, engagerande och motiverande ledarskap på ett personligt såväl som på ett formellt plan.

Den riktar sig till dig som arbetar för resultat, utveckling och tillväxt i en föränderlig värld och i kontinuerligt samarbete med andra.

Med SHIFT 1 får du en bas av kommunikativa strategier och förhållningssätt, med fokus på att genom självledarskap skapa förutsättningar för en positiv, kreativ arbetsmiljö där förmågor som att sätta tydliga mål och skapa handling genererar resultat på ett hållbart sätt.

SHIFT 1 består av 2+2 heldagar och 3 tillfällen individuell coaching.

SHIFT 1 kan kompletteras med SHIFT 2 för coachdiplomering. Såväl SHIFT 1 som SHIFT 2 är ackrediterade av ICF (International Coach Federation).

Ulrika Sandström, Distriktschef på Skanska
”När jag skulle gå utbildningen stod jag inför att genomföra 26 medarbetarsamtal. Det var ett stort stöd att ha verktygen från utbildningen. Nu känns det ännu roligare med utvecklingssamtal. Ja, hela jobbet är både enklare och roligare. Jag känner mig helt enkelt tryggare som chef med SHIFT- metodiken i ryggen.”

Stefan Gardlow, Business Controller A3
”Den tidspressade konsultrollen kräver mera än auktoritet och fakta för att bli riktigt framgångsrik. Jag har breddat min konsultroll med ett coachande ledarskap. Det är ett fantastiskt komplement till det sätt som jag som konsult vanligtvis tar mig an utmaningar.”

Gunilla Backlund, HR-ansvarig Aptum
”Efter SHIFT 1 fick jag ett nytt förhållningssätt till min roll som chef. En bestående förändring som underlättat mitt arbete och privatliv. Det går inte en dag utan att jag använder mig av det jag lärde mig på SHIFT 1 och 2”

Pris: 15 000 kr per person exkl moms.

Kommande utbildningar:
Våren 2020
20-21 februari + 19-20 mars
Hösten 2020
24-25 september + 22-23 oktober

Kontakta oss för mer information och för att boka ditt SHIFT!
Lena Lundqvist 072-210 36 74, lena.lundqvist@shifteducation.se
Ingrid Lindelöw Berntson 070-552 20 38, ingrid@shifteducation.se

SHIFT 1 PDF

SparaSpara

SparaSpara