Pelle Vesterlund

Pelle_HelbildOm mig som coach

Jag är före detta elitidrottare med vana att träna och arbeta mot tydliga mål. Jag är noggrann med att definiera vad som är verkligt viktigt för klienten och arbeta vidare därifrån. Kartlägga nuläget och bestämma de mål som klienten verkligen vill nå. Jag använder gärna humor i mina samtal samtidigt som jag inte släpper vagheter

Om coaching

Coaching handlar om att få saker gjorda! Att identifiera vad som verkligen är viktigt och från det bestämma vilka saker som jag är beredd att göra för att nå mina mål. Coaching är ett tydligt hjälpmedel när det inte är helt klart vad jag egentligen vill eller inte vet hur jag ska gå till väga får att nå dit jag vill.

Arbetslivserfarenhet

Jag har arbetat med en mängd olika saker som; byggingenjör, rehabiliteringsinstruktör, lärare, programmutvecklare åt FMV och projektingenjör i en forsningsgrupp för tillämpad matematik. Nu arbetar jag på SHIFT Education AB med, i första hand sälj men också med coaching, föreläsningar, workshops och utbildningar.

Dessutom

Jag är också engagerad i föreningen RG Aktiv Rehabilitering som arbetar för att ryggmärgsskadade ska komma igen till ett aktivt liv. Genom RG har jag bl.a. varit på uppdrag för att utbilda ledare i vår systerorganisation i Ukraina. Jag har också varit i Botswana och Namibia i några omgångar för att arbeta med starten av en rehabiliteringsavdelning för ryggmärgsskadade vid deras största statliga sjukhus.

SparaSpara