Marianne Hörnberg

dsc_0670-kopiaOm mig som coach

Som coach är jag inkännande, lyhörd och positiv. Jag lyssnar till det som sägs och inte sägs och utmanar dina tankar och föreställningar om vad som är sant och möjligt så att du kan se nya perspektiv och få nya insikter.

Som coach vill jag ge dig modet att våga flyga, att lyssna till din inre klokskap och följa hjärtat. Du har själv svaren inom dig och makten över ditt liv, min uppgift är att hjälpa dig att se det, att upptäcka dina styrkor och hitta nya vägar framåt mot dina mål och drömmar.

Specialområden

Organisationsutveckling, ledarskap, personlig utveckling, arbetsmiljö.

Arbetslivserfarenhet

Jag har drygt 25 års erfarenhet av att driva företag. Har arbetat med bokföring, lönehantering och administration, men även ansvarat för ISO-certifiering inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö och underhåll av företagets ledningssystem.

Utbildning

Diplomerad ICF-coach genom Shift Education och Certifierad användare av Förändringens Fyra Rum

Jag blir glad av


Kärlek. Att få umgås med min fina familj. Möten med människor. Att skratta tillsammans med andra. Att njuta av god mat eller en bit choklad. En stund i solen. En kopp kaffe på bryggan i sommarstugan. En cykeltur. Musik och en bra bok. Att vara kreativ och lära mig nya saker.

 

SparaSpara