Lina Alexanderson

Om mig som coach

Som coach är jag inkännande, nyfiken, närvarande, trygg och också ärligt penetrerande. Mer än gärna är jag din/er spegel, oavsett om bilden visar sig bekväm eller inte. Jag håller dig/er alltid högt – du/ni är fullt kapabel, resursstark och hel nog att skapa det liv du/ni vill ha och längtar efter.

Jag bor i Sundsvall och tar emot coachklienter via personliga möten eller på distans per telefon/Skype. ParCoaching och DuoCoaching erbjuds enbart genom personliga möten med paret eller samarbetsduon.

Specialområden

ParCoaching förebyggande friskvård för kärleksrelation, DuoCoaching för professionella samarbeten. Individuell coaching i livsstilsförändring, personlig utveckling, självkänsla och självförtroende. Autentisk kommunikation enligt Heart IQ® metodiken i cirkelformat eller för enskilda parrelationer.

Om coachning

Mitt första möte med professionell coaching skakade om mig fullständigt när jag insåg vikten av eget ansvar till liv framför överlevnad. Min egen längtan efter skönhet och lust blev de starkaste motivatorerna att byta karriär till det mitt hjärta brinner för, människors utveckling.

Idag vet jag av egen erfarenhet att coaching är ett mycket starkt och snabbverkande verktyg att klargöra behov och drömmar och att verkställa dem i praktiken. Coaching sätter dig/er i första rummet- de grundläggande behoven av trygghet, bekräftelse och uppskattning får utrymme vilket aktiverar dolda resurser hos dig som enskild individ, er som par eller samarbetsduo.

Arbetslivserfarenhet

Idag arbetar jag professionellt med coaching och friskvård i mitt egna företag Andetag & Lust Lina Alexanderson med specialisering i ParCoaching och DuoCoaching samt relationscoaching enligt Heart IQ® metodiken.

Innan karriärväxling till företagare har jag huvudsakligen varit anställd som laboratorieingenjör inom Akzo Nobel-koncernen under 15 år. Jag har även engagerat mig ideellt under 10 år hos Friskis&Svettis, Sundsvall som jympaledare, stavgångsledare och delat ansvarig för uteverksamheten.

Utbildning

Diplomerad ICF-coach genom Akademi Coachstjärnan AB, certifierad Par & Duo Coach genom UL3 och certifierad Heart IQ® relationscoach hos Heart IQ Academy. Kemiingenjörsexamen från Mittuniversitetet i Sundsvall. Utbildad andningspedagog i självterapeutisk Frigörande andning genom Wäxthuset AB och certifierad andningstränare i Medveten andning genom Sorena AB.

Jag blir glad av

Nyfikna, öppna medmänniskor. Musik och dans. Att befinna mig i vackra, estetiska miljöer. Att röra min kropp i naturen och på träningspasset. Att umgås med mina vänner. Att få skapa saker med mina händer, att lära mig nya saker. Att busa och göra överraskningar. Att få gå på fester. Att få resa i väg på kortare utflykter eller längre upplevelserika resor.

SparaSpara