Lena Lundqvist

Om mig som coach

Som coach är jag lyhörd, humoristisk, empatisk, nyfiken och accepterande. Jag supportar dig att hitta lösningar, skapa handlingar och nå resultat utifrån det som är viktigt på riktigt för dig.

Specialområden

Livsstilscoaching, affärscoaching, chefscoaching, arbetscoaching.

Om coaching

Jag tycker det är fantastiskt att möta och stötta människor i deras utveckling. Coaching är det starkaste och mest verkningsfulla verktyg jag använt – oavsett vilket område processen handlar om. Coaching gör att klienten går från ord till handling. Det är också bland det roligaste som finns.

Arbetslivsserfarenhet

Jag har arbetat inom friskvårdsbranschen sen 1990 bland annat som processledare, samordnare, kursansvarig, kursledare, produktutvecklare, träningsinstruktör och coach. Har 20 års arbetslivserfarenhet från små och medelstora företag inom hotell-, kontor-, utbildnings- och friskvårdsbranschen. Jag har arbetat som administratör, avdelningschef, utbildningssäljare, instruktör, tjänsteutvecklare, föreläsare, kursledare och coach.
Det har givit mig ett  kontaktnät inom friskvårdsföretag, företagshälsovården, kommunal verksamhet, utbildningsföretag och bensinbolag.

Dessutom

  • Föreläsare inom stresshantering, motivation, hälsa
  • Arbetat som coach sen 2008 och har cirka 650 klienttimmar

Utbildning

PCC-certifierad coach. Fil kand idrottspedagogik. Leg sjukgymnast.
Certifieringsprogram PCC nivå hos Academy of Coaching Excellence Maria Nemeth USA.

Jag blir glad av

Att busa, leka och skämta i vardagen. Min man, mina barn och min svansviftande vovve. Även en nöjd klient efter en effektfull coaching gör mig glad och tillfreds. Åsså träning, förstås. Jag blir glad av att träna.