Ingrid Lindelöw Berntson

Om mig som coach

Jag är närvarande och härvarande och följer dig från start till mål  – hjälper dig med struktur om du behöver det eller att släppa kontroll om du behöver det. Jag är tuff och glad och går vid din sida när du förverkligar dina drömmar, projekt eller innersta önskningar. Jag lyfter det positiva och får dig att se de goda sidor du inte visste att du hade. Jag ser möjligheterna i dina projekt och får dig att se och veta när du ska gasa eller om du behöver bromsa. Jag stöttar och inspirerar dig när du finner ditt fokus och hur du kan behålla det.

Specialområden

Affärscoaching, ledarcoaching, arbetscoaching och livsstilscoaching

Om coaching

Coaching är att gå från ord till handling. Att nå sina drömmar och mål och se sig själv som en hjälte i sitt eget liv.  Coaching ska vara lätt med närvaro och fokus. ”När det är lätt så är det rätt.”
Jag är övertygad om att när människor tar fram och lever helt i sin potential, lever sin dröm och vill göra skillnad så får vi alla en bättre värld att leva i.

Arbetslivsserfarenhet

Jag är egen företagare, äger och driver SHIFT Education tillsammans med Lena Lundqvist.  Sedan tidigare verksam som legitimerad sjukgymnast med 18 års erfarenhet från arbete med  barn och vuxna med svåra rörelsehinder.

Dessutom

  • Verksamhetsledare för Leia Accelerator.
  • Utbildar diplomerade coacher.
  • Arbetat som coach sen 2007 och har cirka 650 klienttimmar. Certifieringsutbildad på PCC nivå av Academy of Coaching Excellence USA, Maria Nemeth.
  • Får vem som helst att våga sjunga.

Utbildning

PCC-certifierad coach och utbildar även andra i coaching. Leg. sjukgymnast. Vidareutbildad inom bland annat neurologi, psykologi, samtalsmetodik och basal kroppskännedom. Är också examinerad projektledare från Idékrafts tvååriga projektledarutbildning.

Blir glad av

Att sjunga, springa, simma, cykla, åka skidor, vara med familjen  samtala och skapa kunskap tillsammans med andra.