Cecilia Bodin

Om mig som coach

Mina starkaste drivkrafter är insikt och samspel och de får gärna ta stor plats när jag coachar. Som coach brinner jag för att skapa insikt hos andra, att bevittna ögonblicket då det sker och samtidigt komma till egna insikter. Jag lär mig alltid något vid varje tillfälle jag får coacha.
I samspelet mellan mig som coach och dig som klient vill jag skapa förutsättningar för att du ska komma till insikter som utvecklar dig på det sätt som passar just dig.

Specialområden

Agila värderingar och metoder
Personlig utveckling
Teamutveckling
Ledarskap
Kompetensutveckling

Om coaching

Coaching är ett framåtdrivande och utvecklande samtal där coachen med hjälp av frågor supportar klienten att hitta sina svar och lösningar. Coaching kan vara en kreativ workshop där ett team kommer fram till nya perspektiv eller ett lugnt samtal där coachen mest lyssnar och bekräftar. Coaching kan vara en hjälp att sätta mål och att nå dom. Coaching är ett bollplank som puttar dig i den riktning du vill.

Arbetslivsserfarenhet

Förutom att jag är en av SHIFT;s associerade coacher så arbetar jag som agil coach på Vattenfalls Kundservice. Där arbetar jag som transformationsledare, utbildare och coach både på individ- och teamnivå. Ena dagen håller jag workshops med vår ledningsgrupp och nästa dag är jag scrum master för ett team. Den tredje dagen sitter jag i individuell coaching med en medarbetare eller håller en utbildning i presentationsteknik.

Min karriär började inom detaljhandeln, stannade till en bra stund inom hotell och restaurang, fortsatte via guide i Egypten och landade till slut inom kompetensutveckling och ledarskap.

Jag har flera års erfarenhet som chef och de senaste 6 åren har jag arbetat med kompetensutveckling, utbildning, verksamhetsutveckling, förändringsledning och ledningsstöd. När jag ser tillbaka på det jag har ägnat mig åt så är den röda tråden stöttning och lärande.

Utbildning

Diplomerad coach hos SHIFT Education i Umeå
SAFE agilist för SAFE hos Informator i Stockholm
Process certifiering inom området Training and verification för COPC från USA
Retorik och argumentationsteknik hos Advantum i Stockholm
Ledarskap i agila organisationer hos NFI Competence i Stockholm
VPMM- Vattenfall project management model för Vattenfall i Stockholm
Turismentreprenör med internationell inriktning hos Turismakademien i Örnsköldsvik
Handel- och affärsmannaskap hos KY-utbildning i Leksand