Åsa Lundblad

Om mig som coach

Jag kommer att göra allt för att möta dig där du är i livet just nu. Värderingar om rätt eller fel, direkta råd och tips om hur du ska ta dig an en utmaning eller lösa ett dilemma kommer du med all sannolikhet inte att få av mig. Däremot kommer jag att lotsa dig till dina egna svar på de frågor och funderingar som du har.

Specialområden

Du väljer och bestämmer vad du vill prata om. Agendan är helt och hållet din. Jag följer dig på vägen.

 

Om coachning

Att vägleda dig att hitta och nå de mål för det du vill i livet, oavsett vad det skulle kunna vara.

Arbetslivserfarenhet

Innan jag utbildade mig till socionom vid Umeå universitet arbetade jag under ca femton års tid som barnsköterska på barnkliniken vid Norrlandsuniversitetssjukhus. Som färdig socionom började jag min yrkesbana som kurator. Därefter arbetade jag en tid som socialsekreterare vid Umeå kommun innan jag slutligen landade inom kriminalvårdens Frivård. Åren mellan 2002 och 2017 utbildade jag under två dagar per termin, vid Umeå universitet, blivande socionomer i kommunikation, motivation samt personligt bemötande. Idag har jag en anställning som Livsponduskoordinator vid Kriminalvårdens huvudkontors HR-avdelning där jag utbildar och handleder processledare i en personalutvecklingsmetod som heter Livspondus.

Utbildning

Jag tog min socionomexamen 1992. Under mina år vid kriminalvården har jag utbildats i flera av våra behandlingsprogram med bland annat MI som metod (motiverande samtalsteknik) och, KBT (kognitiv beteende terapi) som teori. Jag har läst KBT under en termin vid Umeå universitet och under en termin vid Kognitiva enheten i Stockholm.  Handledning har jag läst under en termin vid Stockholms universitet.

Jag har under det senaste året utbildat mig till ICF (International coach federation) diplomerad coach.

Jag blir glad av

Att tänka på att varje dag kommer med nya utmaningar och upplevelser och att hjälpa andra att se, att det mesta i livet är förändringsbart och värt att arbeta med. Att göra gott för min familj gör mig glad. Djur, och särskilt hundar berikar också mitt liv. Hösten är min favoritårstid, så klara soliga höstdagar ger mig extra mycket energi.