Annica Olsson

Om mig som coach

Min vision är att människor väljer att vara sitt bästa jag. Som coach har jag ett äkta intresse för Din potential till utveckling och dina värderingar. Jag är varm, lyssnande och uppmärksam samtidigt som jag utmanar dig.  Coaching har betytt mycket för mig själv både på ett personligt plan och i mitt val av livsstil/karriär. Jag vill finnas där för Dig i Din personliga och professionella utveckling!

Specialområden

Att få människor och organisationer att öppna sig för sin egen potential inom liv, hälsa och karriär. Jag attraherar ofta människor som har en önskan om att främja livskvalitet och helhetshälsa. Genom hållbara beteendeförändringar kopplat till grundläggande värderingar i livet ökar ofta både livskvalitet, hälsa och resultat.  Jag brinner för hållbarhet och helhetshälsa både när det gäller individ, grupp och organisation.

Om coaching

Coaching är en fantastisk samtalsmetod som får människor att se möjligheter, känna motivation, undanröja hinder och utmana sig att uppnå resultat utöver det vanliga. Genom coaching hittar du nya vägar och din egen inre kraft till motivation och positiv förändring. Inom vilket område som helst i livet! Jag coachar både på svenska och engelska.

Arbetslivserfarenhet

Sedan 2012 driver jag eget företag där jag coachar människor till ökad framgång, kvalitet och hälsa i liv och arbetsliv. Jag älskar inspiration i vardagen vilket speglas i de produkter för personlig utveckling som jag säljer. Min bakgrund finns inom handeln som både säljare och regionkommunikatör, där kundupplevelser och det personliga mötet varit i fokus. Jag var även affärsrådgivare inom tjänstedesign en period, därefter arbetat professionellt med personlig utveckling & helhetshälsa.

Utbildning

Certifierad ICF-coach (kognitiv inriktning). Stress – & Friskvårdsterapeut, ACT-coach (Acceptance & Commitment Training), diplomerad gruppcoach, mentorcoach utbildning för ACC-certifiering (Shift Education), Service Management kandidatexamen, Umu.

Jag blir glad av

Att se människor växa. Att själv ständigt växa och utvecklas. Positiva miljöer, möten med människor. Mental träning. Färg och form. Promenader, naturen och yoga.  Spontana påhitt, en fika och resor när och fjärran. Att vara mamma, sambo och att vara vän till många härliga och unika människor.

SparaSparaSparaSparaSparaSpara