Ifrågasätt dina antaganden och överraska dig själv!

Att ifrågasätta sina antaganden om sig själv är inte alltid det lättaste. Blev så inspirerad av min vän Dorothea Liebel som skrev sitt första blogginlägg häromdagen. Hur hon överraskat sig själv genom att bli både en bloggare och politiker. 

Funderar på hur jag skulle kunna ifrågasätta mina antaganden om mig själv just nu och hur jag skulle kunna överraska mig själv…Spännande.

När jag ser tillbaka så har jag ju verkligen gjort det genom åren. Inte visste jag när jag var proggpunkare i 15 årsåldern att jag skulle bli 4-barnsmamma och gå på fest som ”fru Berntson”. Inte heller kunde jag tro varken som proggpunkare eller 4-barnsmamma att jag idag skulle vara företagare sedan 10 år tillbaka som byggt upp en coachutbildning, ett företagshotell med en social inhousemodell och nu coachar chefer och ledare i både stora och mindre företag/organisationer. Jo jag har också överraskat mig själv. Ibland till och med inspirerat mig själv. 🙂

Nu är det dags för en ny överraskning… Hittar den inte riktigt bara. Tror inte att det räcker med att jag överraskat mig själv med att spara ut håret…

Eller kanske det är just så… Att vara öppen för att ifrågasätta sina antaganden gör att  tillfället dyker upp när du minst anar det.

Så funderar jag en fredagseftermiddag strax innan jag ska ha ett coachsamtal med min coach Beth- Ann Suggs.  Känner jag henne rätt kommer jag få många tillfällen att ifrågasätta mina antaganden. Ser fram emot detta med skräckblandad förtjusning.

Trevlig helg på er!

Ingrid

2 responses on “Ifrågasätt dina antaganden och överraska dig själv!

  1. Pia Keyser

    Hoppas samtalet var givande. Jag ser fram emot att se vad som händer framöver med dina ifrågasättanden. Bra inspiration till tankar även för mig som läsare av bloggen. Trevlig helg!

    1. Ingrid Lindelöw-Berntson Post author

      Tack Pia! Ja det var verkligen givande med contentan: All is well

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *