Personalchef på Volvo gästbloggar om SHIFT 1 och 2

Veckans gästbloggare heter Olle Åberg och är personalchef på Volvo lastvagnar Umeå

Ja gick  coachutbildningen via SHIFT Education för ett antal år sedan. Anledningen till att jag valde att gå en coachutbildning var att jag var nyfiken och ville utvecklas i min roll som HR Buisness partner där chefsstöd är en naturlig del. Jag hade också fått utbildningen rekommenderad till mig.

Utbildningen var inspirerande och gav mig många nya verktyg, förutom att det innebar nya bekantskaper. En av de saker jag minns var värdet av att ha tålamod och låta den man coachar fundera så länge det behövs.

I mitt nuvarande arbete har jag ofta nytta av det jag lärt mig, det har utvecklat mig som person, jag har fått större självkännedom och tror mig blivit en bättre lyssnare och mer medveten om när jag skall rådgiva och när jag skall coacha.

Jag kan varmt kan rekommendera SHIFTs coachutbildning  för alla som arbetar med människor eller vill öka sin självkännedom. // Olle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *