Min spelplan har förändrats

 

 

 

 

Jag har samma mål men min spelplan har förändrats…
Företagandet går bra – nya uppdrag på nya platser- nya affärsmodeller som behövs.
Leia företagshotell har blivit med extern styrelse.
Pelle har tagit tjänstledigt
Ny projektledare i Livsentreprenören.
Mamma behöver mer hjälp hemma.
Svärfar har varit allvarligt sjuk.
Mannen har bytt jobb.
Yngste sonen har blivit myndig.
Två hundar i stället för en att ta hand om.
Många olika känslor bredvid varandra hela tiden.

Inom coachingen brukar vi säga att spelplanen har förändrats. Det behöver jag förhålla mig till. Jag behöver justera planer, be om hjälp med nya saker, styra upp vissa saker, släppa andra.

Idag sa en av mina fina vänner. ”Ja Ingrid du klagar ibland men du är så bra på att ta tag i saker och påverka det du kan påverka.”  Det vill jag tacka coachingen för. Visst jag ältar ibland men jag står verkligen inte ut med mig själv någon längre tid som offer för omständigheterna och då är det bra att ha med sig coachingens verktyg att observera vad som sker och sedan skapa handling.  Jag gör något och får kontroll. Då blir allt mycket enklare. För jag vill ju precis som alla andra – vara den bästa versionen av mig själv.

Trevlig helg på er! /Ingrid

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *