Må – bra recept

Frukt o vattenHär är en specialare från mig! Chansen att skapa ett eget må-bra-recept, det är just nu mitt hetaste tips på att ta hand om sig själv. Skriv ned de saker du mår bra av, stora som små. Men allt ska vara sådant som du själv kan ge till dig själv, göra, eller använda, alltså sådant som du kan påverka! Du ska kunna bestämma när de ska kunna användas och det ska gärna gå när som helst. En lista ska det bli, med minst 10 saker. Sen kan du ha denna lista, i handväskan, på kylskåpet eller i medicinskåpet tex. Någonstans där du kommer ihåg, för att kunna plocka fram som förebyggande, som start, för att fira, för energi, eller för att må  bättre. Sen ska du unna dig något från listan, kanske var dag… Men en tuff dag kan du unna dig några extra punkter!

Här är några exempel från min lista:
* ingefärs- och citrondryck
* tända ljus
* Fatta ett beslut
* Dricka vatten
* köpa en pralin
* promenad längs med vatten
* baka
* vetevärmaren
* ringa en vän

Lycka till nu med din lista som ska fyllas med just dina punkter!! / Marlene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *